Individuella samtal, kurser och samtal i grupp

Peacify erbjuder individuella samtal, gruppträffar och nu även kurser. Läs mer om Kurs/Workshop för högkänsliga här. Gruppträffarna är opretentiösa “Fika med högkänsliga”-träffar där du träffar andra likasinnade. 

Vill du ha individuella samtal är du välkommen att höra av dig. De är antingen på plats i Malmö eller via telefon/online. Samtalen IRL är en timme, på telefon/online kan de vara 60 eller 30 minuter. Mer info hittar du längre ner på sidan!

Fika med högkänsliga

Är du högkänslig? Längtar du efter att prata med andra likasinnade? Välkommen på Fika med högkänsliga!

Varje träff har ett tema. I teorin i alla fall ; ) Nästa gång är temat energi. Vad är energi? Hur kan vi hantera vår energi? Kan vi ens ha brist på energi? Vad behöver vi för att må bra och hur kan vi skapa mer av det? Hur gör andra?

Tillsammans skapar vi en tillåtande och icke dömande atmosfär där du kan känna dig trygg och få vara dig själv.

Jag har läängtat efter att göra något i grupp med andra högkänsliga, eftersom jag själv fick så mycket ut av det, när jag ville lära mig mer om mig och min högkänslighet. Och nu är det dags!

Nästa tillfället är lördagen den 28 september 2019 13-15.30. Läs mer om eventet på Peacifys Facebook-sida. Där hittar du även information om hur du bokar och betalar. I skrivande stund finns det några platser kvar, hör av dig om du vill vara med eller på väntlista.

Individuella samtal

Peacify erbjuder individuella samtal för dig som vill skapa förändring i ditt liv. Kanske du är högkänslig, och/eller har ADHD/ADD. 

Samtalsformen är tillåtande med intuitiv vägledning för att att medvetandegöra och därefter förändra det som inte fungerar i ditt liv, på alla plan, så väl privat som yrkesmässigt.

Vi hoppar över kallpratet, och utforskar det som begränsar dig. Tillsammans vrider och vänder vi på sanningar och hinder och utforskar tankar och skeenden från olika perspektiv. Du får lära dig enkla verktyg och effektiva metoder som kan göra skillnad varje dag i ditt liv.

Utgångspunkten är att det inte är något fel på dig. Och att du har svaren själv på dina frågor, men kanske behöver hjälp att se och medvetandegöra dem.

Terapi, samtal, coaching, vad är det för något egentligen?

Kärt barn har många namn. Oavsett vilket vi använder, är den här samtalsformen för dig som har mycket tankar och känslor och vill skapa förändring i ditt liv.

Vad kan jag få hjälp med?

Du kanske längtar efter att inte behöva känna dig annorlunda eller “fel”? Att vara mer sann mot dig själv? Att vara den du faktiskt är? Samtalen kan handla om:

 

 • Högkänslighet
 • ADHD/ADD
 • Känslan av att känna sig “fel”, annorlunda eller som ett “miffo”
 • Känslan av att “sitta fast” och inte komma vidare
 • Hantering av tankar och tankemönster, stress, ångest, oro
 • Hantering av känslor, t ex ilska, sorg, maktlöshet, förtvivlan, nedstämdhet, förvirring, ensamhet
 • Relationer
 • Föräldraskap
 • Låg självkänsla, prestationsångest
 • Draman och trauman, tyngd och trötthet, nedstämdhet och depression
 • Expansion, att skapa nytt och annorlunda
Peacify Samtalsrum med sköna fåtöljer

Var sker samtalen?

Samtalen har vi på plats i Malmö, per telefon eller online. Oavsett vilket så kan du förvänta dig en tillåtande miljö utan prestationskrav. Du behöver inte förbereda något eller följa en speciell agenda. Samtalen är en timme. För återkommande samtal/påfyllning fungerar det fint med 30 minuter per telefon eller online.

Funkar det att ha samtal per telefon/online?

Många frågar om detta. Jag var själv förvånad hur bra det fungerar att ha samtal per telefon. Förutom att det är praktiskt om vi är långt från varandra, så kan det vara skönt som högkänslig att bara få intryck genom en kanal. Känner du dig tveksam, välkommen att prova!

 

Vem samtalar du med?

Samtalsterapeut är Lotta “Peacify” Sjöberg. Jag är diplomerad högkänslig samtalsterapeut, utbildad av underbara Malin och Ina på Högkänslighet Sverige.

Jag är själv högkänslig, och har ADHD/ADD. Jag brinner för att bidra till andras mentala välmående, att så många som möjligt ska få känna att de är ok som de är. Det känns fantastiskt att kunna bidra till andra, med hjälp av min högkänslighet, livsresa och personlighet.

Tänk om det inte är något fel på dig? Tänk om det handlar om att du försökt göra om dig för att passa in i någon annans mall? Tänk om det inte behöver vara så? Tänk om det inte är farligt att vara du? Tänk om det finns ett annat sätt? Hur skulle det vara för dig? Vad skulle du välja då?

Varmt välkommen att höra av dig för att veta mer eller boka in ditt första samtal.

Läs mer om mig och min bakgrund och livsresa här.

Om bokning av samtal

Hur många samtal behövs?

Det är ofta en snabb terapiform jämfört med andra metoder. Många märker skillnad efter ett samtal. Några är nöjda efter tre-fyra samtal, andra vill ha fler, beroende på vad hindrena är, hur djupt de sitter och hur invanda tanke- och beteendemönstrena är. Vissa klienter återkommer efter ett tag när nya hinder eller begränsningar dyker upp.

Vad och hur bokar jag? Vad kostar det?

Du kan välja om du vill boka ett, tre, fem eller flera samtal. Vi börjar ofta med ett och sedan väljer du hur du vill gå vidare. Du kan välja olika paket. Du kan ändra dig och uppgradera paketet under resans gång. Skulle du inte vara nöjd efter ditt första samtal är det pengarna tillbaka garanti.

Varmt välkommen att höra av dig för mer information och aktuella priser! Slå en pling, messa, mejla eller använd kontaktformuläret, vilket som passar dig bäst.

Love and Peace! 💚 ☮️ Lotta Sjöberg, 0708-83 11 84, lotta@peacify.se

Sagt om samtal med Peacify

Lotta fick mig att tänka på ett annorlunda vis. Det var så skönt att när jag berättade så förstod hon mig. Tänker ofta på hennes ord ”men tänk om det inte är fel att känna så”. Lotta har fått mig att lita på min magkänsla. Jag ska följa och lyssna på min inre kompass och hennes frågor ”vad vill jag och vad mår jag bra av” ställer jag mig dagligen.

Det har gjort gott för mig att kunna ha samtalen med dig, precis i rättan tid, och de har verkligen öppnat det som skulle öppnas, tacksam för detta.

Att träffa Lotta är som att gäspa ur sig allt gammalt bajs man har samlat på sig 😊

Jag har faktiskt med mig mycket av det vi pratade om nästan dagligen. Framförallt om att säga allt i frågor, som "tänk om...", särskilt med en positiv laddning. Det hjälper mot mitt katastroftänk och andra problem. Även att skaka på fingrarna och att stanna upp och fråga vad jag är medveten om nu använder jag.

Att allt är okej, alla känslor, det är bara information och att välja för mig!

Tusen tack Lotta för givande samtal 🙏🌟 Har nu en massa verktyg jag tar med mig 😊 För första gången ser jag fram emot jullov - tack vare dina ’guldkorn’! Din egen erfarenhet som du delade med dig av var mycket värdefull för mig.

Tack ❤❤❤ Jag vill berätta att samtalen med dig har varit väldigt givande och jag återkommer ofta till mina anteckningar! Det finns kvar i bakgrunden ❤ och hjälper mig mycket. Tack 🙏