Fika med högkänsliga

 

Är du högkänslig? Längtar du efter att prata med andra likasinnade? Välkommen på fika med högkänsliga!

Vi pratar om hur det är att vara högkänslig. Vad är det som kan vara utmanande och hur kan vi hantera det? Kan det finnas fördelar? Vad behöver vi för att må bra och hur kan vi skapa mer av det? Hur gör andra?

Tillsammans skapar vi en tillåtande och icke dömande atmosfär där du kan känna dig trygg och få vara dig själv.

Vi börjar med intoning och sedan får gruppens behov och dagsformen bestämma exakt inriktning för denna första träff.

Det kommer finnas kaffe, te, vatten, frukt, croissanter eller liknande. Meddela ev. allergier eller intoleranser. Det finns katter i huset.

Välkommen att bjuda in någon du känner som kanske också skulle ha glädje att prata med likasinnade.

Vi ses i lugn hemmiljö hos Peacify, Gustavsgatan 6 i Limhamn, Malmö. Kom i bekväma kläder (myskläder om du vill…).

Datum: Lördag 15 juni 14-16.30.

Max 8 personer, först till kvarn! Nu finns det bara några enstaka platser kvar, så hör av dig om du är intresserad!

Pris 100:-. Du bokar din plats genom att swisha 123 381 13 53. Skriv ditt namn. Du kan också boka genom att skicka meddelande via messenger eller ringa/sms:a 0708-83 11 84. Skulle du behöva boka av och har betalt får du pengarna tillbaks om du avbokar senast 24 timmar innan.

Ser fram emot att träffa dig! Love and Peace! Lotta

Ps. När jag bestämde mig för att lära mer om mig och min högkänslighet var jag i grupp med andra likasinnade för första gången och det var såå  skönt! Tänk om det inte var något fel på mig?!? Jag kanske “bara” är högkänslig. Så det är anledningen att jag nu erbjuder de här gruppträffarna. Att jag valde att lära mig mer om högkänslighet ledde till att jag numera är diplomerad högkänslig samtalsterapeut, tjoho!

 

Leave a Reply