Fika med högkänsliga i Malmö

Är du högkänslig? Längtar du efter att prata med andra likasinnade? Välkommen på Fika med högkänsliga.

Vi träffas i en liten grupp i lugn hemmiljö eller online. Tillsammans skapar vi en tillåtande och icke dömande atmosfär där du kan känna dig trygg och få vara dig själv. Vi pratar om livet, från ett högkänsligt perspektiv.

Om fikaträffarna

Vi skippar det ytliga och samtalar om ämnen som är relevant för oss högkänsliga. Antingen har vi ett bestämt tema, eller så tar vi upp något som är aktuellt för deltagarna i gruppen just då. Vid tidigare träffar har vi pratat om relationer, för- och nackdelar med högkänslighet, konflikter på arbetsplatsen, verktyg för att hantera sin energi etc.

Samtalen är lugna och tillåtande. Eftersom vi är en liten grupp finns det möjlighet för alla som vill att komma till tals och utbyta erfarenheter. Du bestämmer själv hur mycket och vad du delar med dig av.

Varje träff börjar och slutar med en enkel intoning/avslappning. Vi sitter bekvämt i en soffa eller fåtölj. Ungefär halvvägs tar vi en fikapaus.

Kolla in videon för att höra mer om träffarna och mig som leder dem.

Kom själv eller mer en högkänslig vän. Ser fram emot att träffas! Love and Peace! Lotta

Lokal för kurs/workshop för högkänsliga

Praktisk information

SENASTE NYTT

Fika med högkänsliga – online!

Vi kompletterar IRL-träffarna med online-träffar, något som dessutom efterfrågats av högkänsliga utanför Malmö-trakten. Nästa online-träff är lördagen den 25 april kl 14-15.30. Upplägget blir som för IRL-träffarna, bortsett från att vi inte ses fysiskt. Du kan sitta uppkrupen i din egen favoritfåtölj, med din egen favoritfika.

UPPLÄGG
1. Incheckning och intoning
2. Ledarlett lugnt samtal i grupp om ämnen som känns aktuella och relevanta för gruppen just den dagen. Allt från ett högkänsligt perspektiv.
3. Avslappning och utcheckning

PRIS OCH ANMÄLAN
Känns detta lockande är du varmt välkommen att höra av dig för att kolla om det finns plats kvar, via messenger eller sms till 0708-83 11 84. Early bird pris tom 11/4 79:- Efter det 99:-

För att sedan säkra din plats swisha 123 381 13 53. Skriv “Fika + datum” i meddelandet. Anmälan är bindande. Skulle du bli sjuk eller få förhinder får du pengarna tillbaks om du avbokar senast 24 timmar innan. Först till kvarn. Väntelista vid fullbokat.

Välkommen att bjuda in någon du känner som du tror skulle ha glädje av att vara med.

HUR FUNKAR DET?
Vi ses via verktyget Zoom. Du kan vara med via dator, mobil eller ipad. Du kommer få en länk till mötet i förväg. Testa gärna att zoom funkar på din enhet innan dess. Helst laddar du ner ett tillägg till din dator, men det går även att köra utan, via din browser. Använder du din mobil eller ipad, behöver du ladda ner appen ZOOM Cloud Meetings. Mötena är krypterade. Vill du, kan du få en testlänk.

VEM
Jag som bjuder in till träffen heter Lotta Sjöberg och är diplomerad högkänslig samtalsterapeut. Jag älskar att skapa med och för andra högkänsliga. Jag vill sprida mer kunskap och kännedom om vårt medfödda personlighetsdrag och bidra till att du som högkänslig lär känna dig själv och ditt personlighetsdrag ännu mer. Och tänk om alla högkänsliga, som vill och behöver det, kan få samma aha-upplevelse som jag: Tänk om det inte är något fel på mig – jag är “bara” högkänslig. Magi! 💚🙏

Ser fram emot att träffa dig! Love and Peace! Lotta

 

FYSISKA TRÄFFAR
Vi ses i lugn hemmiljö hos Peacify i Limhamn, Malmö. Kom i bekväma kläder.

Tre busslinjer går i närheten (4, 33, 34). Tar du buss 4 eller 33 går du av på hållplats Götgatan och har sedan ungefär 10 minuters promenad. Tar du buss 34 går du av på hållplats Strandgatan och har sedan ca 3 minuters promenad. Kommer du med bil finns det fri parkering på gatan.

FIKA – FYSISKA TRÄFFAR
Det kommer finnas kaffe, te, vatten, frukt, fika (inkl veganskt alterantiv). Meddela ev. övriga allergier eller intoleranser när du bokar. Det finns katter i huset.

PRIS OCH ANMÄLAN – FYSISKA TRÄFFAR
Känns detta lockande är du varmt välkommen att höra av dig via lotta@peacify.se eller sms till 0708-83 11 84 för att kolla om det finns plats kvar. Max sex deltagare, först till kvarn gäller. Är det fullt kommer det finnas väntelista.

Pris 195:-. Early bird pris 170:- om du bokar och betalar 2 veckor innan respektive fikaträff. Medlemmar i Sveriges Förening för Högkänsliga har rabatt, liksom studerande, sjukskrivna, pensionärer och arbetssökande.

Du bokar och bekräftar din plats genom att swisha till 123 381 13 53. Skriv ditt namn och datum för träffen när du swishar. Anmälan är bindande. Skulle du blir sjuk får du pengarna tillbaka om du avbokar senast 24 timmar innan.

Var med på en eller flera träffar, du väljer själv! Vissa är med på i princip varje träff, andra på enstaka.

Varmt välkommen!

Vem leder fikaträffarna?

Jag som leder fikaträffarna heter Lotta Sjöberg och är diplomerad högkänslig samtalsterapeut, utbildad av underbara Malin och Ina på Högkänslighet Sverige.

Jag är själv högkänslig och har sedan jag första gången var i grupp med andra högkänsliga längtat efter att skapa ett sammanhang för högkänsliga att prata med likasinnade.

Jag drömmer om att alla högkänsliga ska få känna att de är ok som de är. Tänk om det inte är något fel på dig som är högkänslig? Även om både vi själva och omgivningen kan tycka att det är så…. Tänk om det handlar om att du försökt göra om dig för att passa in i någon annans mall? Tänk om det inte behöver vara så? Tänk om det inte är farligt att vara du? Tänk om det finns ett annat sätt?

Varmt välkommen att vara med på en fikaträff, kurs eller till individuella samtal i Malmö.

Läs mer om mig och min bakgrund och livsresa här.

Sagt om fikaträffar hos Peacify

Underbar, tillåtande miljö.

Skönt att prata med dem som känner lika!

Unikt att kunna träffas och prata så djupt med andra.

Ett välkomnande, lugnt, vänligt möte. Alla delade med sig. Kände mig lyssnad till.

Viktigt/givande att dela samtal med andra med högkänslighet.

Fint att höra hur andra upplever sin högkänslighet. Få berätta om egna upplevelser.

Man kunde vara sig själv. Du såg till att alla fick prata.

Det är bra att träffa andra och ha djupa samtal med.

Tar med mig upplevelsen att det är okej att vara jag. Det är ok att säga vad jag vill.

Väldigt positivt att möta likasinnade personer. Kändes naturligt. Det var opretentiöst. Det var lätt att prata om allt.