Skip to main content

Nyhet! Kurs/Workshop för högkänsliga

Får du höra att du är för känslig, tänker för mycket, ältar för mycket? Har du kämpat för att passa in, göra om dig, vara till lags?

Tänk om det inte är något fel på dig? Du är kanske högkänslig, ett personlighetsdrag som du i så fall delar med 20% av jordens befolkning.

Vill du skapa förändring? Välkommen på Kurs/Workshop för högkänsliga, i Malmö.

Om kursen/workshopen

Kursen är för dig som vill skapa förändring i ditt liv. Som längtar efter något annat, kanske att få vara den du egentligen är, bortom egna och andras dömanden?

Du får lära mer om dig, ditt personlighetsdrag och enkla men kraftfulla verktyg som gör att du kan hantera ditt personlighetsdrag och livet på ett annat sätt.

Det blir en blandning av föreläsning, reflektionsövningar och samtal i grupp. Vi är en liten grupp i lugn och tillåtande miljö.

Ur kursinnehållet

 • Vad är högkänslighet och vad innebär det? Är alla högkänsliga likadana?
 • Vad kan det finnas för för- och nackdelar med att vara högkänslig? Hur kan jag hantera min högkänslighet? Det som jag upplever som jobbigt? Hur kan jag skapa mer av det jag mår bra av?
 • Vad är tankar och känslor egentligen? Hur kan jag hantera dem?
 • Vad är energi och hur kan jag hantera min energinivå? Vad behöver jag? Hur kan jag göra för att undvika att bli överstimulerad?
 • Hur påverkar tidiga relationer nuvarande relationer?  Hur kan jag hantera relationerna i mitt liv? Privat och i arbetslivet?
 • Hur kan jag skapa mer inre frihet i mitt liv?
Lokal för kurs/workshop för högkänsliga

Kursinformation

 • Fyra tillfällen à 2,5-3 timmar
 • Datum: Inga datum inplanerade just nu. Välkommen att höra av dig med din intresseanmälan.
 • Lugn miljö, Limhamn, Malmö
 • Det finns katter i hemmet.
 • Begränsat antal platser, max 6 deltagare.

Pris och anmälan

 • Anmäl dig/förhör dig om datum via Facebook messenger, sms 0708-83 11 84, eller mejl hej@peacify.se
 • Du bokar sedan din plats genom att swisha till 123 381 13 53. Ange ditt namn och ”HSP-workshop”. Först till kvarn. Anmälan är bindande. Om kursen är full kommer väntelista finnas.
 • Delbetalning går bra. Är du sjukskriven, studerande, arbetslös eller pensionär eller medlem i Sveriges Förening för Högkänsliga får du rabatt. Hör av dig för mer info.
 • Kursledare: Lotta Sjöberg

Om kursledaren

Jag som bjuder in till kursen heter Lotta Sjöberg och är diplomerad högkänslig samtalsterapeut. Jag älskar att skapa med och för andra högkänsliga. Min dröm är att alla högkänsliga ska få samma aha-upplevelse som jag fått, fördjupa sin självkännedom och bli ännu snällare mot sig själva. Innan tyckte jag att det var massor med fel på mig och min skörstarkhet, men nu vet jag att det ”bara” är ett medfött personlighetsdrag jag delar med 20% av jordens befolkning (och ett stort antal djurarter).

Tänk om det inte är något fel att vara den du är, bortom hinder och dömanden (egna och andras)? Tänk om du till och med är en gåva till världen, med din medvetenhet?

Varmt välkommen att höra av dig för mer information och anmälan.

Läs mer om mig här. Peacify erbjuder även individuella samtal och fikaträffar för högkänsliga i Malmö. Läs mer om högkänslighet här.

Love and Peace, Lotta

Sagt om kurs/workshop för högkänsliga

Du är duktig på att prata om det högkänsliga, att förklara. Låta tingen ske om de sker, låta det oplanerade ta plats.

Du är bra på att låta alla komma till tals. Du lyssnar in bra på alla.

Speciellt bra med samtalen om draman.

Lättheten i mötena från gång till gång.

Bara positivt. Vill lära mer!

Det är nog trots allt inte något större fel på mig. Har lättare att säga ifrån nu, och att vara tydlig.

Varm och välkomnande atmosfär. Trygg miljö. Bra med utskrifter av saker som togs upp, så man kunde läsa igenom hemma i lugn och ro.