Nyhet! Kurser/Workshops för högkänsliga

Får du höra att du är för känslig, tänker för mycket, ältar för mycket? Har du kämpat för att passa in, göra om dig, vara till lags?

Tänk om det inte är något fel på dig? Du är kanske högkänslig, ett personlighetsdrag som du i så fall delar med 20% av jordens befolkning.

Vill du skapa förändring? Välkommen på Kurs/Workshop för högkänsliga, i Malmö.

Om kursen/workshopen

Kursen är för dig som vill skapa förändring i ditt liv. Som längtar efter något annat, kanske att få vara den du egentligen är, bortom egna och andras dömanden?

Du får lära mer om dig, ditt personlighetsdrag och enkla men kraftfulla verktyg som gör att du kan hantera ditt personlighetsdrag och livet på ett annat sätt.

Det blir en blandning av föreläsning, reflektionsövningar och samtal i grupp. Vi är en liten grupp i lugn och tillåtande miljö.

Ur kursinnehållet

 • Vad är högkänslighet och vad innebär det? Är alla högkänsliga likadana?
 • Vad kan det finnas för för- och nackdelar med att vara högkänslig? Hur kan jag hantera min högkänslighet? Det som jag upplever som jobbigt? Hur kan jag skapa mer av det jag mår bra av?
 • Vad är tankar och känslor egentligen? Hur kan jag hantera dem?
 • Vad är energi och hur kan jag hantera min energinivå? Vad behöver jag? Hur kan jag göra för att undvika att bli överstimulerad?
 • Hur kan jag hantera relationerna i mitt liv? Privat och i arbetslivet?
 • Hur kan jag skapa mer inre frihet i mitt liv?
Lokal för kurs/workshop för högkänsliga

Kursinformation

 • Fyra lördagar à 3 timmar
 • Datum: 12/10, 26/10, 9/11, 23/11
 • Tid: 13.30-16.30 inkl. paus
 • Lugn hemmiljö, Gustavsgatan 6, Limhamn, Malmö
 • Det finns katter i hemmet.
 • Begränsat antal platser, max 8 deltagare

Pris och anmälan

 • Introduktionspris: 1.500:-. Boka tidigt pris 1.200:- gäller tom 22/9.
 • Anmäl dig/förhör dig om ledig plats via Facebook messenger, sms/samtal 0708-83 11 84, eller mejl lotta@peacify.se
 • Bekräfta din plats genom att swisha till 123 381 13 53. Ange ”Kurs”.
 • Delbetalning går bra. Är du sjukskriven, arbetslös eller pensionär kan du få rabatt. Är du medlem i SFH får du också rabatt. Hör av dig för mer info.
 • I priset ingår fyra kurstillfällen, kursdokumentation, anteckningsbok, veganvänlig fika.
 • Kursledare: Lotta Sjöberg

Om kursledaren

Jag som bjuder in till kursen heter Lotta Sjöberg och är diplomerad högkänslig samtalsterapeut. Jag älskar att skapa med och för andra högkänsliga. Min dröm är att alla högkänsliga ska få samma aha-upplevelse som jag fått, fördjupa sin självkännedom och bli ännu snällare mot sig själva. Innan tyckte jag att det var massor med fel på mig och min skörstarkhet, men nu vet jag att det “bara” är ett medfött personlighetsdrag jag delar med 20% av jordens befolkning (och ett stort antal djurarter).

Tänk om det inte är något fel att vara den du är, bortom hinder och dömanden (egna och andras)? Tänk om du till och med är en gåva till världen, med din medvetenhet?

Varmt välkommen att höra av dig för mer information och anmälan.

Love and Peace, Lotta

Sagt om samtal med Peacify

Lotta fick mig att tänka på ett annorlunda vis. Det var så skönt att när jag berättade så förstod hon mig. Tänker ofta på hennes ord ”men tänk om det inte är fel att känna så”. Lotta har fått mig att lita på min magkänsla. Jag ska följa och lyssna på min inre kompass och hennes frågor ”vad vill jag och vad mår jag bra av” ställer jag mig dagligen.

Det har gjort gott för mig att kunna ha samtalen med dig, precis i rättan tid, och de har verkligen öppnat det som skulle öppnas, tacksam för detta.

Att träffa Lotta är som att gäspa ur sig allt gammalt bajs man har samlat på sig 😊

Jag har faktiskt med mig mycket av det vi pratade om nästan dagligen. Framförallt om att säga allt i frågor, som "tänk om...", särskilt med en positiv laddning. Det hjälper mot mitt katastroftänk och andra problem. Även att skaka på fingrarna och att stanna upp och fråga vad jag är medveten om nu använder jag.

Att allt är okej, alla känslor, det är bara information och att välja för mig!

Tusen tack Lotta för givande samtal 🙏🌟 Har nu en massa verktyg jag tar med mig 😊 För första gången ser jag fram emot jullov - tack vare dina ’guldkorn’! Din egen erfarenhet som du delade med dig av var mycket värdefull för mig.

Tack ❤❤❤ Jag vill berätta att samtalen med dig har varit väldigt givande och jag återkommer ofta till mina anteckningar! Det finns kvar i bakgrunden ❤ och hjälper mig mycket. Tack 🙏