Skip to main content

Anti-Julstress HSP kalendern 2018 – Introduktion

Välkommen till HSP-kalendern, alias Anti-Julstress-Kalendern. För dig med mycket känslor och tankar.

Är det möjligt med en fröjdefull och fridfull tillvaro, så här inför jul? Eller över huvud taget i livet?

 

För några år sedan mådde jag otroligt dåligt inför julen. Med alla extra måsten, förväntningar och stress. Jag tänkte att ”bara jag håller ihop till julafton”, så kan jag falla ihop i en liten hög sedan…. Nu har jag fått en massa insikter och lärt mig verktyg, så jag kan hantera stress, och livet mycket bättre. Därför skapade jag Anti-Julstresskalendern. Med ett inslag varje dag i december 2018. Filmerna innehåller konkreta tips och verktyg du kan använda inte bara i december, utan 365 dagar om året.

Filmerna är för dig som har mycket tankar och känslor och vill skapa förändring i ditt liv, må bättre, skapa ett större lugn inombords, vara mer tillfreds med dig själv och ditt liv. Kanske är du högkänslig, har ADD/ADHD, eller bara vill växa som människa.

Ser fram emot dina reflektioner och funderingar.

Love and Peas! 💚💚💚

Lotta

Leave a Reply