Skip to main content

Fika med högkänsliga – online!

Online premiär för Fika med högkänsliga!

Något jag tänkt länge har nu blivit verklighet. De fysiska fikaträffarna kompletteras av online-träffar. Passar extra bra i dessa tider där många behöver hålla oss hemma, eller begränsa vårt fysiska umgänge med andra.

Nästa online-fika är lördagen den 25/4 kl 14-15.30.

VARFÖR FIKA MED HÖGKÄNSLIGA
Är du högkänslig och längtar efter att prata med andra likasinnade? Att få känna dig förstådd utan att behöva förklara dig? Att få ventilera dina tankar, funderingar och oro utan att bli ansedd som överkänslig?

För tänk om det inte är något fel på dig! Sannolikt har du fått höra det, kanske ända sedan du var liten. Att du är för känslig, gråter, tar åt dig eller oroar dig för mycket. Och så vidare, och så vidare..

Välkommen på ”Fika med högkänsliga”. Vi brukar träffas IRL i Malmö men nu kompletterar vi alltså detta med en online version. Du kan sitta hemma på din favoritplats, med din favoritfika.

Tillsammans skapar vi en tillåtande och icke dömande atmosfär där du får känna dig trygg och få vara dig själv, precis som du är. Du väljer såklart själv vad du delar med dig av. Vi är max sex personer.

VAD PRATAR VI OM?
Vi skippar det ytliga samtalet och pratar bara om sådant vi tycker är viktigt. Dagsformen och gruppens önskemål styr ämnet för dagen.

Nu kanske många känner oro kring läget i omvärlden. Så då kan vi prata om hur man kan hantera oro och osäkerhet, vad det kan finnas för förhållningssätt och verktyg. Kanske varför vi högkänsliga är extra bra på att oroa oss 🤪 Kanske det inte ens (enbart) är våra egna tankar och känslor som tynger oss?

Känns detta lockande är du varmt välkommen att vara med! Välkommen att bjuda in någon du känner som du tror skulle ha glädje av det.

HUR BOKAR JAG OCH VAD KOSTAR DET?
1. Hör av dig för att kolla om det finns plats kvar, via messenger eller sms till 0708-83 11 84.
2. När du fått svar, bekräftar du din plats genom att swisha till 123 381 13 53. Skriv ”Fika + datum” i meddelandet. Anmälan är bindande. Skulle du bli sjuk kan du få pengarna tillbaks om du avbokar senast 24 timmar innan. Först till kvarn. Väntelista vid fullbokat. Early bird pris 79:- tom 11/4. Efter det 99:-.
3. Vi ses online, med hjälp av verktyget Zoom. Du kommer få en länk till mötet dagen innan fikan till det mobilnummer du swishar från. Vill du hellre ha länken via mejl, messa din mejladress till 0708-83 11 84.

HJÄLP – JAG HAR INTE ANVÄNT ZOOM INNAN
Zoom är ganska enkelt intuitivt. Du kan vara med via dator, mobil/iPad. Om du använder dator är det bra om du kan ladda ner ett tillägg. Det går även att köra utan, via din browser. Använder du din mobil eller iPad, behöver du ladda ner appen ZOOM Cloud Meetings.
Det kan vara bra att testa att det funkar i förväg. Vill du, kan du få en testlänk. Mötena är krypterade. Mer om Zoom här https://zoom.us/

UPPLÄGG FÖR SJÄLVA TRÄFFEN
1. Incheckning och intoning
2. Ledarlett lugnt samtal i grupp om ämnen som känns aktuella och relevanta för deltagarna just den dagen. Allt från ett högkänsligt perspektiv. Du väljer själv vad du delar med dig av. Det är ok att mestadels lyssna. Ingen prestation!
3. Avslappning och utcheckning

VEM HÅLLER I TRÄFFEN
Jag som bjuder in till träffen heter Lotta Sjöberg. Jag är diplomerad högkänslig samtalsterapeut och älskar att skapa med och för andra högkänsliga. Jag brinner för att sprida mer kunskap och kännedom om vårt medfödda personlighetsdrag och bidra till att du som högkänslig lär känna dig själv och ditt personlighetsdrag ännu mer. Och tänk om alla högkänsliga, som vill och behöver det, kan få samma aha-upplevelse som jag: Tänk om det inte är något fel på mig – jag är ”bara” högkänslig. Magi! 💚🙏

Du kan läsa mer om mig härOm Peacify. Vill du läsa mer om högkänslighet eller gör en enkel självtest kan du göra det här.

Ser fram emot att träffa dig! Love and Peace! Lotta

Leave a Reply