Skip to main content

Jippi hurrah! Kurs för högkänsliga på gång! Det är så härligt att följa intuitionen och skaparglädjen. Och våga! Nu har vi haft två Fika med högkänsliga-träffar och det har varit superhärligt, med många fina, öppna och sårbara samtal. Stort tack till er som varit med!

Det har gett mig inspiration och energi att fortsätta skapa. Nästa blir en kurs eller workshop för dig som är högkänslig och vill lära mer om dig och ditt personlighetsdrag. Få insikter, igenkänning, tips och konkreta vardagsverktyg för att hantera dina tankar och känslor.

Detta pratar vi om i en liten grupp (max 8 pers), 4-5 träffar, varannan söndag eftermiddag, med preliminär start 13 oktober. I lugn hemmiljö, i Malmö/Limhamn.

Vad sägs om det? Skulle det kunna va något? Hör gärna av dig redan nu om du är intresserad, och välkommen med önskemål på saker att ta upp under kursen.

🌸🌸🌸

Jag drömmer om att alla högkänsliga, som vill, ska få samma aha-upplevelse som jag fått: ”Tänk om det inte är något fel på mig, tänk om jag ”bara” är högkänslig!”. Galet befriande! Jag som gjort mig fel för att jag varit för känslig, för sökande, funderat och oroat mig för mycket, haft för nära till mina känslor, gråtit vid ”fel” tillfällen, inte kunnat sätta gränser, varit prestationsprinsessa, varit för introvert. Ja, the list goes on….

Men tänk om det inte är något fel på varken dig eller mig! Tänk om vi bara är annorlunda och har ett nervsystem som fungerar på ett annat sätt, och att det är ok? Och tänk om ju mer vi vågar vara dem vi verkligen är bortom alla hinder, hänsynstagande och fasader, ju härligare blir livet! Hur kan det bli bättre än så?!? Vad längtar du efter?

🌸🌸🌸

Love and Peace, Lotta

 

PS. Bilden är från mitt livs första fallskärmshopp. Ett hopp jag gjorde för att det var det absolut läskigaste jag kunde tänka mig att göra och jag ville komma utanför min komfortzon. Det fanns så många saker hade gjort sanna att jag inte kunde eller klarade, som jag var rädd för. Jag tvivlade starkt på min egen förmåga att genomföra ditt som datt. Well, I was wrong!

Leave a Reply