Skip to main content

Tjoho, hemsidan är live! Det ska vi fira!

Tjoho, jag kan knappt tro det, så länge jag har drömt om det här! Men nu är faktiskt hemsidan för Peacify live. Jag är superstolt!! Här kan du läsa om högkänslighet och göra en egentest, se videos (24 stycken än så länge) med tips för känslohantering och personlig utveckling. Du kan också läsa om mig och min livsresa.

Lanseringsfirande – Få tre samtal betala för två!

Jag vill fira den här milstolpen rejält! Dels blev jag klar med min utbildning till högkänslig samtalsterapeut i maj, och nu är hemsidan äntligen publicerad. Jag erbjuder därför ett specialpris på individuella samtal. Få tre samtal, betala för två. Få sex samtal, betala för fyra. Samtalen är 60 minuter och du kan ha dem på plats i Malmö eller via telefon/online. Boka under juni månad, ha samtalen när som helst under 2019.

Läs mer om samtalen här.

Varmt välkommen att höra av dig för mer info och för att boka ditt första samtal.

Love and Peace, Lotta

PS. På bilden firar jag en annan sak, att jag utmanat mig i Colour Obstacle Rush, för några veckor sedan.

Disclaimer om hemsidan. Den är version 1.0, allt är inte klart eller perfekt. Men jag tränar på ”good enough” och att ta hjälp. Det har varit en låång resa att få klart hemsidan… Men nu finns det äntligen en plattform där jag kan dela med mig av mina reflektioner och verktyg. Hoppas det ska vara ett bidrag till dig och andra. Hör gärna av dig med dina synpunkter, ris som ros är välkommet. Något du saknar, vill läsa mer om?

Leave a Reply