Skip to main content

Fika med högkänsliga – tema relationer

Tjoho, nu är det dags för den andra Fika med högkänsliga träffen – i Malmö. Datumet är lördagen den 17 augusti 2019, kl 14-16.30.

Första gången pratade vi generellt om vad högkänslighet är, vad som kan vara jobbigt, hur vi kan hantera det. Denna gången har vi tema relationer – på allmän begäran.

Mer om träffen:

Är du högkänslig? Längtar du efter att prata med andra likasinnade? Bor du i närheten av Malmö? Välkommen på Fika med högkänsliga!

Tillsammans skapar vi en tillåtande och icke dömande atmosfär där du kan känna dig trygg och få vara dig själv.

Vi börjar med intoning och sedan utforskar vi tillsammans temat för träffen som denna gången är relationer. Det kan vara relationen med dig själv, nära och kära, partners, föräldrar, barn. Jag kommer leda samtalet men alla får tillfälle att prata med alla.

Jag som bjuder in till träffen heter Lotta Sjöberg och är diplomerad högkänslig samtalsterapeut. Jag har läängtat efter att göra något i grupp med andra högkänsliga, eftersom jag själv fick så mycket ut av det när jag ville lära mig mer om mig och min högkänslighet. Det här blir den andra träffen.

Välkommen att bjuda in någon du känner som du tror skulle ha glädje av att vara med.

Praktisk information

Det kommer finnas kaffe, te, vatten, frukt, fika. Meddela ev. allergier eller intoleranser. Det finns katter i huset.

Vi ses i lugn hemmiljö hos Peacify i Limhamn, Malmö. Kom i bekväma kläder.

Pris 185:-. Är detta något för dig är du välkommen att höra av dig via messenger, sms eller telefon 0708-83 11 84.

För att bekräfta din plats swisha 123 381 13 53. Skriv ”Fika” i meddelandet. Och ditt namn om du använder någon annans swish.

Skulle du behöva boka av får du pengarna tillbaks om du avbokar senast 24 timmar innan.

För att alla ska komma till tals är vi max 8 personer, först till kvarn! Vänta inte att anmäla dig om du är sugen, förra gången blev träffen fullbokad ganska snabbt. Det kommer att finnas väntelista.

Ser fram emot att träffa dig! Love and Peace! Lotta

Varmt välkommen!

Länk till Facebook eventet

 

Leave a Reply